Considerat com un dels quartets amb més projecció a nivell europeu, el Quartet Gerhard es distingeix per la seva remarcable sensibilitat pel so i per un respecte profund per la música com un dels majors valors humans.

Com a quartet, les seves principals influències han estat a Basilea (Rainer Schmidt), Berlin (Eberhard Feltz), Hannover (Oliver Wille) i actualment formen part del programa de l'Institut de Cambra a Madrid (Günter Pichler), becats per l'Escola Superior de Música Reina Sofia.

Guanyadors de varis premis nacionals i internacionales, el Quartet Gerhard ha actuat a importants escenaris internacionals com la temporada de música de cambra Stadt-Casino de Basilea (Suissa), el festival de quartets de corda de Burdeus i el Festival Radio France de Montpellier (França) , el Mozartfest de Würzburg i Heidelberger Frühling (Alemanya), temporada Musikamera a La Fenice de Venecia (Italia) i el cicle Muzenforum a Bloemendaal (Holanda), entre d'altres. També han estat convidats a prestigiosos festivals d'estiu com la Schubertiada de Vilabertran, Festival Pau Casals de El Vendrell, Porta Ferrada, Aix-en-Provence i Verbier. Per aquesta temporada 2018/19 han estat artistas residents al Palau de la Música de Barcelona.

És destacable el seu comromis envers la música de nova creació, actuant a events rellevants com el cicle del CNDM de Madrid (Espanya), Nuit de la Création en Aix-enProvence (França) i el Arnold Schoenberg Center de Viena (Àustria).

Les seves interpretacions han estat retransmeses per Catalunya Música, RNE (Ràdio Nacional d'Espanya), NDR i SWR (Alemanya), BBC (UK) i France Musique (França).

A nivell discogàfic cal destacar l'àlbum Portrait (Seed Music 2016) - premi de la crítica al millor CD 2016 - i un llançament amb obres de Kurtag, Berg i Schumann sota la prestigiosa discogràfica Harmonia Mundi International.

 

Visita'ls a: gerhardquartet.com

El Quartet Gerhard el formen:

QUARTET GERHARD • Professors

Lluis Castán  violí
Judit Bardolet violí
Miquel Jordà viola
Jesús Miralles cello